Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
05-01-2011  

Stadspromotie nieuwe naam voor city-marketing

 

ALMELO – De vereniging VVV Almelo is per 31 december jl. ontbonden. Aanleiding is het stopzetten van de gemeentelijke subsidie. In een reeks van jaren is de vereniging tot op het bot uitgekleed door de alsmaar minderende subsidiestroom uit de gemeentekas. Mede daardoor kon al jaren geen nieuw promotiemateriaal meer worden gemaakt.
Wel blijft de website van de VVV Almelo in de lucht, het personeelslid dat de website beheerde en de administratie uitvoerde is ondergebracht bij de stichting Evenementen Almelo, een door de gemeente in het leven geroepen promotiestichting die de taken van de al eerder drooggelegde en opgeheven STAP overnam. De balie-informatie van de VVV is al ruim vijf jaar geleden ondergebracht bij de ANWB-vestiging aan de Rosa Luxemburgstraat en dat blijft voorlopig zo. Er is voor deze constructie gekozen omdat anders de sterke merknaam VVV Toerist Office voor Almelo verloren zou gaan.
Door de taakverbreding van de stichting Evenementen Almelo wordt de nieuwe naam Stadspromotie Almelo in het leven geroepen.
Feitelijk staat Stadspromotie Almelo onder regie van de gemeente Almelo en wordt het grotendeels door de gemeente gefinancierd.

Archief
Terug naar vorige pagina