Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
03-01-2011  

Van Merksteijn verkoopt kavels Twente Noord

 

ALMELO - Op het toekomstige bedrijvenpark Twente-Noord aan de Vriezenveense kant van de N36 heeft van Merksteijn Real Estate de eerste twee kavels verkocht op het 20ha omvattende gebied waarvan 15ha uitgeefbaar is.
Tubeworkx, gespecialiseerd in het omvormen van koperen, stalen en rvs buizen, is het eerste bedrijf dat zich vestigt op het bedrijvenpark Twente Noord. Tubeworkx begon in Almelo in 1988 als Benefit Almelo BV. De bouw van de fabriek moet eind dit jaar gereed zijn.
De tweede kavel is verkocht aan een beleggingsmaatschappij voor de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw. Plaggemars Makelaars in Wierden en Almelo bemiddelde in de transacties en zegt ook nog met andere bedrijven in gesprek te zijn voor verkoop van kavels.
De gemeente Almelo beschikt naast het gebied van Van Merksteijn Real Estate eveneens over 20ha uit te geven bedrijfsterrein.

< Ontwikkelaar Peter van Merksteijn, (ex-) wethouder Drs. Reinier van Broekhoven, Ir. J. Koers (Plaggemars) en directeur J. Haarhuis (gemeente) brengen een toast uit op de startende samenwerking in augustus 2008.

Archief
Terug naar vorige pagina