Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-12-2010  

Panne voor kerstactie 'Kans voor een Kind'


DJ's André Tuller en Bert Schmitz namen het trommeltje met 125 euro dankbaar in ontvangst.
 

ALMELO – Tijdens de kerstactie voor ‘Kans voor een Kind’ zat het de initiatiefnemers niet mee tijdens de live-uitzendingen op Radio Almelo. Nog maar net na aanvang van de uitzending op woensdag begaf de mobiele zender van Radio Almelo het, waardoor het programma vanuit het Glazen Huis niet kon worden uitgezonden. Desondanks ging het op het Amaliaplein door met het indienen van verzoekjes tegen een vrije gift en draaiden de DJ's er lustig op los.
< Donderdagmiddag kwamen scholieren van basisschool De Zegge de baten van hun kerstmusical overhandigen aan de DJ’s in het Glazen Huis. In het trommeltje een bedrag van 125 euro.
De artiesten Marco Schouten, "30 EURO LIVE", Richard Duinkerk en Johnny Bolk, Patrick ter Haar en De Heeren van Almelo vermaakten 's avonds het publiek met hun optredens op het podium en de kraampjes met Bratwurst, Glühwein, en warme chocomelk hadden het druk evenals de bierkraan die ondanks de kou bleef stromen.

Gerepareerd
Inmiddels is de mobiele zender van radio Almelo gerepareerd zodat vrijdag op de slotdag tussen 12.00 uur en 15.00 uur nog een inhaalslag gemaakt kan worden met het indienen van verzoeken. Rene Bosch - bekend van de B-brothers - treedt om 13.30 uur op.

Verloting 
Voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo verricht vrijdagmiddag tevens de verloting met gesigneerde shirts, voetbalschoenen en voetballen die door spelers van Heracles Almelo beschikbaar zijn gesteld. De keepershandschoenen van doelman Pasveer en een fiets van Obifit. Dus massaal naar het Amaliaplein om het streefbedrag van 10.000 euro vol te maken.
De stichting ‘Kans voor een Kind’ vervult met de opbrengst kinderwensen van o.a. ernstig zieke kinderen. 

Fotoreportage: Freek Buitenweg

Fotoreportage (22 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina