Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-10-2010  

Dode in woning C. Huygensstraat vermoord

 

ALMELO - In een woning aan de Constantijn Huygensstraat 6 in Almelo is vanmorgen een 43-jarige dode man gevonden nadat de bewoonster van het pand, een 36-jarige vrouw, zich om 06.00 uur in de ochtend op het politiebureau had gemeld met de mededeling dat in haar woning een dode zou liggen.
De politie ging daarop in de woning kijken en trof daar het lovenloze lichaam van de man aan. De vrouw werd daarop nog op het politiebureau aangehouden omdat voor de politie aannemelijk is dat het niet gaat om een natuurlijke dood maar mogelijk misdrijf in het spel is. Het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) helpt de politie Twente bij het vaststellen van de doodsoorzaak.

De verdachte is in de loop van de dag overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum Twente in Borne, waar zij in verzekering is gesteld. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 43-jarige man uit Almelo. Deze vermoedelijk uit Drachten afkomstige man stond niet ingeschreven op het adres aan de Constantijn Huygensstraat. Bekend is dat de man en vrouw relationele problemen hadden en de politie vaak assistentie verleende wanneer het weer hommeles was. Ook in de afgelopen nacht was er volgens buren weer flink lawaai in de woning tussen 01.00 uur en 03.00 uur.
De recherche doet nog nader onderzoek en de wijkagent is vandaag veel in de buurt aanwezig geweest en blijft ook de komende tijd het aanspreekpunt voor buurtbewoners.

Het Almelo's Weekblad meldt:
Volgens enkele buurtbewoners zou de bewoonster B.K. haar vriend Erik H. hebben neergestoken. Dit zou zijn gebeurd tussen 00.00 en 03.00 uur. Op dit moment is de politie bezig met een buurtonderzoek. Een en ander is nog niet officieel bevestigd. Kijk ook RTV Oost.

RTV Oost meldt:
Een anonieme tipgever meldt dat Erik H. zou zijn doodgeslagen met een hamer. De politie wil dat in het belang van het onderzoek niet bevestigen noch ontkennen.   

 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina