Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
27-10-2010  

Herfstactiviteiten bij Rietvogels en PH

 

ALMELO – Al sinds het begin van de week zijn er tijdens de herfstvakantie activiteiten voor de jeugd uit de wijken De Riet en Nieuwland bij SV Rietvogels. In samenwerking met het Sportbuurtwerk en de Krajicekfoundation worden dagelijks tientallen jongens en meisjes bezig gehouden met allerlei sportieve spelletjes op en rond het sportcomplex De Riet.
Zelfs voorzitter Bert Hümmels moest er woensdagmiddag aan geloven en gaf voetballes en liet de jeugd ter afsluiting van de woensdagsessie een ‘potje’ voetballen op de hoofdweide.
Donderdag gaat men met de jeugd het Louise van Haeftenplantsoen in, waar allerlei spelletjes worden georganiseerd en de Pannakooi volop zal worden gebruikt. De deelname is gratis en vrijdag is de laatste dag van de herfstactiviteiten.
De senioren houden vrijdag een kaartavond met klaverjassen, boonaken en jokeren. Kortom de club is weer actief bezig, want ook de mini’s zijn aan een Almelose competitie begonnen en op zaterdag 4 december komt Sinterklaas om 13.15 uur naar clubgebouw De Kauwe aan de Rietstraat.

Bij PH in de Schelfhorst was het woensdag ook een en al voetbal, met doelschieten en onderlinge partijtjes. Kortom op tal van Almelose sportvelden wordt de jeugd in de herfstvakantie actief bezig gehouden ondanks de frisse temperatuur.

< AlmeloNieuws nam woensdagmidag een kijkje.

Fotoreportage (17 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina