Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-10-2010  

Almelose Ruiterdagen gedupeerd door autobrand

 

ALMELO – De stichting Twents Hippisch Centrum, de stichting organisatie Almelose Ruiterdagen en Rijvereniging en ponyclub De Looleeruiters zijn zaterdagavond ernstig gedupeerd door een brandstichting van het bedrijfsvoertuig die door de drie organisaties wordt gebruikt t.b.v. de hippische evenementen die op het Twents Hippisch Centrum te Almelo worden georganiseerd.
Het voertuig dat stond geparkeerd bij een bedrijf aan de Geysendorfferweg werd zaterdagavond rond 20.00 uur in de hens gestoken door een onverlaat.
Omdat de blusploeg van de brandweer van post Noord toevallig nog aan de koffie zat wegens een brand in Geerdijk (gem. Twenterand), was men snel ter plaatse om het overslaan van de brand op het bedrijfspand te voorkomen.
De unit Forensisch Technische Opsporing van de Regiopolitie Twente heeft de brandstichting in onderzoek. Tips kunnen naar: 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000

< Foto: Patrick Weegink
(meer foto's)


Overigens gaan de ponywedstrijden vandaag op het Twents Hippisch Centrum gewoon door. Het is het laatste buitenconcours van dit seizoen.

Archief
Terug naar vorige pagina