Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
13-10-2010  

Getuigen gezocht autobrand R. Verhulstlaan

 

ALMELO - De politie Twente is opzoek naar getuigen van de autobrand op dinsdag 12 oktober aan de Rombout Verhulstlaan in Almelo. Rond 22.30 uur is er melding van de brand gedaan. In eerste instantie werd gedacht dat er een boom in de brand zou staan. Uiteindelijk bleek het om een geparkeerde auto te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat het om brandstichting gaat.
Inmiddels is uit onderzoek duidelijk geworden dat rond 22.30 uur een oudere man en vrouw op de Rombout Verhulstaan hebben gelopen. Dit stel heeft aangebeld bij een van de buurtbewoners en gevraagd of hij wist wat er aan de hand was. Volgens de man en de vrouw zou er brand zijn. De buurtbewoner heeft daarop de brandweer gebeld. De politie wil graag met deze oudere man en vrouw in contact komen. Zij kunnen mogelijk belangrijke getuigen zijn.
Daarnaast verzoekt de politie mensen die rond 22.30 uur mensen of voertuigen in de omgeving van de Rombout Verhulstlaan hebben gezien zich te melden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Twente, rechercheteam Almelo op: 0900 – 8844.
(2010092722)
 

Archief
Terug naar vorige pagina