Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-10-2010  

Sluitersveldsingel nadert voltooiing

 

ALMELO – Her en der in de stad heeft het verkeer last van de wegwerkzaamheden hoewel dat in één geval iemand goed uitkwam. Het afgelopen weekend werd iemand in de binnenstad opgepakt door de politie terwijl hij onder de invloed van pillen was en zich hevig verzette. Met behulp van een ambulance werd hij naar het ziekenhuis afgevoerd met in het kielzog de politie. Bij de geblokkeerde overgang Zuiderstraat-Nieuwstraat minderde de ambulance dermate vaart dat hij uit de ambulance sprong en er te voet vandoor ging over de geblokkeerde overgang. De verbouwereerde agenten het nakijken gevend die niet met de auto doorkonden vanwege de wegwerkzaamheden op de overgang.
De wegwerkzaamheden aan de Sluitersveldsingel naderen het einde en bij de St. Jozefkerk wordt al behoorlijk zichtbaar wat de verkeersdeskundigen in het stadhuis allemaal bedacht hebben om het verkeer ‘soepeler’ te laten lopen via allerlei ovale bochtconstructies.
Bij de Krommendijk is de duiker in de oude loop van de Loolee nagenoeg klaar en zijn de asfalteringswerkzaamheden begonnen. Kortom van en naar de Mariaparochie kan met enkele weken weer zonder vertraging.

< Jan Bril nam een kijkje bij de kruising St. Jozefkerk.

Fotoreportage (20 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina