Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-10-2010  

Milieuadviseur Middelkamp verliest opnieuw

 

ALMELO – Milieuadviseur Marcel Middelkamp heeft weer het lid op de neus gekregen bij zijn ‘vendetta’ tegen de sloop- en puinbreekactiviteiten op het voormalige Indië-complex.
Na eerst persoonlijk al enkele procedures te hebben verloren bij de voorzieningenrechter, heeft een nieuwe procedure waarbij Middelkamp namens sloopbedrijf Kolenbrander uit Bornerbroek optrad, eveneens geen zin gehad.
Bestuursrechter mr. J.H. Keuzenkamp wees gisteren de eis tot handhaving af omdat Kolenbrander niet als belanghebbende kan worden beschouwd. Eerder al wees zijn collega Elferink de eis van Middelkamp af om dezelfde reden. Middelkamp huurde een dag voordat hij de zaak aanhangig maakte nog tevergeefs een garagebox in de buurt van het 23 ha. grote terrein om als belanghebbende te kunnen worden beschouwd.
De Rijssense Gebouwen Sloopdienst (RGS) sloopt op het Indië-complex tal van industriële panden in opdracht van Ter Steege Vastgoed uit Rijssen die daar een compleet nieuwe woonwijk wil realiseren. In de nieuwe woonwijk komen culturele voorzieningen, een restauratieve voorziening, een kinderdagverblijf en woningen voor jonge gezinnen en senioren.

Archief
Terug naar vorige pagina