Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
21-09-2010  

Rietvogels door met interim-bestuur en Denktank


Ex-voorzitter Kikkert en lid van de door het demissionaire bestuur aan de kant gezette vertrouwenscommissie, kon vanavond toch verslag uitbrengen aan de leden. De vorige ledenvergadering waren zij niet welkom, maar de KNVB gaf aan dat de vertrouwenscommissie door de leden was benoemd en het recht had om ook verslag aan de leden uit te brengen. Het demissionaire bestuur gaf daarna het verzet op en trad maandagavond na de benoeming van een interim-bestuur af.
 

ALMELO – Bert Hümmels wordt interim-voorzitter van SV Rietvogels en weet zich gesteund door een ‘Denktank’ bestaande uit oud-bestuurders en leden waaronder de leden van de door ex-voorzitter Konter aan de kant gezette vertrouwenscommissie. Met één tegenstem was dat maandagavond de uitkomst van de 3e bijzondere ledenvergadering in clubgebouw ‘De Kauwe’ aan de Rietstraat.
Hümmels maakte de leden duidelijk dat er zijns inziens wel degelijk een toekomst is voor Rietvogels ondanks de penibele situatie waarin de club verkeert. Volgens Hümmels zijn er administratief teveel zaken blijven liggen omdat het nu vertrokken bestuur zich teveel focuste op de samenwerking met DVO’71.
Hümmels wijst een samenwerking met mogelijk een fusie met DVO’71 tot gevolg niet af, want zijn belangrijkste drijfveer is dat er op De Riet gevoetbald wordt. Hij geeft zichzelf tot 1 januari 2011 de tijd om de club samen met de 'Denktank' weer op de rit te krijgen. Hij wel eveneens samen met de gemeente en DVO-bestuur aan tafel om de toekomst op De Riet te bespreken.

Archief
Terug naar vorige pagina