Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-09-2010  

DVO´71 – Vroomshoopse Boys op De Riet (upd)

 

ALMELO – DVO’71 speelt zaterdag 18 september haar thuiswedstrijd tegen Vroomshoopse Boys op sportcomplex De Riet. De club moet uitwijken omdat het eigen speelveld op ’t Maatveld door de KNVB is afgekeurd wegens achterstallig onderhoud. De voetbalwedstrijd begint om 14.30 uur.

Maandagavond 20 september komen de leden van SV Rietvogels weer in vergadering bij elkaar om de toekomst van de club te bespreken. De actiegroep die tijdens de laatste bijzondere ledenvergadering opstond om meer inzicht te krijgen in de bestuurlijke en financiële perikelen van de bijna 83-jarige roemrijke club, doet dan verslag van haar bevindingen. De actiegroep o.l.v. raadslid Bert Hümmels heeft van meet af aan de deur naar een fusie met DVO'71 opengehouden. Ook probeert men via het organiseren van een muziekavond in het clubhuis op zaterdag 18 september wat extra inkomsten te genereren en dat is al meer dan het demissionaire bestuur de afgelopen 8 maanden heeft gedaan.
Lees ook de website van DVO'71 over de 'vastgelopen' onderhandelingen.

Update:
<< Een soortgelijke foto staat op de website van TC Tubantia onder het motto ‘Wat is dat nou?’ Men doelt op de fout in de spelling DVO74 (moet zijn DVO’71) en daardoor reageren toch een aantal lezers. Opmerkelijk is echter de reactie van DVO’71 bestuurslid Peter van Meerten. Hij onthult dat gisteren (donderdag) enkele mensen van het ROC van Twente op Het Maatveld aan het meten waren en desgevraagd mededeelden dat Het Maatveld het nieuwe sportcomplex voor het ROC zou worden. Nu moet DVO’71 van de gemeente verkassen wegens bezuinigingsreden en verhuizen naar De Riet, maar Van Meerten zegt in zijn reactie dat na al die jaren van overleg met de gemeente zijn klomp inmiddels voor de 57e keer gebroken is.
Redactie AlmeloNieuws.nl: Zou Van Meerten bedoelen dat DVO’71 al die jaren door de gemeente is bedot?
Klik hier voor het bericht op TC Tubantia.

Archief
Terug naar vorige pagina