Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-07-2010  

Obstakel Holtjesstraat verrast Profronde


'Groot obstakel'
 

Het parcours van de Profronde begint op de Wierdensestraat, en loopt dan over de Adastraat, Holtjesstraat, Grotestraat, Boddenstraat, Hagengracht en het Marktplein. Het biedt uitdagingen te over voor de renners, met ondermeer een gemeen scherpe bocht naar de Grotestraat Zuid, gladde klinkers en een nauwe Hagengracht. De Profronde beleeft dit jaar zijn 28e editie en wordt verreden op vrijdag 27 augustus.

Mochten er in de komende jaren door de stadsvernieuwing opnieuw opstakels worden opgeworpen, zal de organisatie zich beramen over een alternatief parcours zo staat ook ongeveer in het persbericht.
Dat de 'gemeentelijke verrassing' wordt aangegegrepen voor wat extra publiciteit heeft u kennelijk wel begrepen en het kan natuurlijk zomaar zijn dat er volgende week weer een persbericht komt dat de organisatoren van de Profronde extra belemmerende maatregelen nemen bij de ingang van de VIP-room om de stadsbestuursders eerst een 'klauterpartij' te laten maken voordat ze naar binnen kunnen. Maar feitelijk gaat het verstuurde persbericht er vooral om, om de datum 27 augustus 2010 al vast in uw agenda aan te strepen!
 

Archief
Terug naar vorige pagina