Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-05-2010  

Overval op Juweliershuis Brummer


Het signalement van de daders:
Twee mannen van ongeveer 20-25 jaar, één man heeft een witte pet op en is kleiner dan de tweede dader, die als fors wordt omschreven. De forse dader heeft een zwarte jas aan. Beide mannen hebben een moker en zwarte tassen.

Getuigenoproep:
Hebt u voor, tijdens of na de overval iets gezien wat mogelijk verband houdt met deze overval en u heeft nog niet met de politie gesproken. Neemt u dan contact op met de politie Twente, team Almelo via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.
 

ALMELO - Twee onbekende mannen hebben vrijdagmorgen een gewapende overval gepleegd op een juwelier aan de Grotestraat in Almelo. De mannen drongen de winkel binnen en sloegen twee vitrinekasten kapot. Daarna gingen ze er met de inhoud van de vitrinekasten op een brommer vandoor. Het personeel kon op tijd naar een andere ruimte vluchten. De afgelopen maanden zijn meerdere overvallen gepleegd in Twente.Overval op juwelierOp vrijdag 14 mei heeft een overval plaatsgevonden op een juwelierszaak aan de Grotestraat in Almelo. De twee daders hebben diverse vitrines vernield en een onbekend aantal sierraden buitgemaakt. Het personeel is ongedeerd gebleven.
Vrijdagochtend 14 mei omstreeks 10.00 uur komt bij Politie Twente de melding binnen dat een juwelierszaak aan de Grotestraat in Almelo wordt overvallen door twee mannen. Als de agenten ter plaatse komen zij de daders inmiddels gevlucht. Alerte getuigen vertellen dat zij twee mannen met bivakmutsen uit de juwelierszaak hebben zien komen, de Ootmarsgang zijn ingelopen, daar op een zwarte scooter zijn gestapt en zijn weggereden in de richting van het Kolkje. Hoewel de politie direct in de omgeving naar de daders heeft gezocht, zijn zij helaas niet meer aangetroffen.

Archief
Terug naar vorige pagina