Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-07-2009  

Lute Hoekstra kiest voor Almelo's Orkest

 

Harmonie verenigingen kennen momenteel veelal moeilijke tijden. Het Stedelijk Orkest slaat met Hoekstra nieuwe wegen in, waarbij muzikaal plezier en kwaliteit hand in hand gaan. De vereniging is van mening dat met alle culturele ontwikkelingen in Almelo het tijd wordt voor een toporkest in de Almelose gemeente. Een meerjarenplan is hiervoor ontwikkeld.
Naast gedegen lessen op het instrument naar keuze, voor zowel jong als oud, kan er ook snel in groepsverband worden gespeeld. De vakantie periode is momenteel ingegaan echter vinden de eerste repetities vanaf 24 augustus weer plaats.
Samen met Hoekstra wordt gewerkt aan een licht populair programma. Vanaf eind Augustus worden concerten voorbereid die onder andere in oktober en December gaan plaatsvinden.
April 2010 zal de vereniging ten tijden van haar 116 jarig bestaan een bijzonder reünie concert organiseren. Bijzonder omdat leden en zoveel mogelijk oud-leden samenspelen na enige voorbereiding. Dit als toonbeeld voor het muzikale Almelose karakter.

Archief
Terug naar vorige pagina