Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-05-2009  

PH F4 Kampioen van de derde klasse

 

Tijdens de bespreking vooraf lieten de leiders nog even de wedstrijd Sparta-AJAX van vorige weekend de revue passeren om uit te leggen dat je niet ‘zomaar’ even wint van een lager geklasseerde tegenstander. De spelers van PH F4 moesten goed opletten en snel de bal afpakken van de tegenstander.
De rommelige wedstrijd verliep gelukkig goed voor PH F4: nadat de scheidsrechter affloot voor het eindsignaal stond er een 6-1 voorsprong op de borden door drie mooie doelpunten van Bas en drie van Cas. PH F4 is nu zeker kampioen! Alle spelers (acht jongens en een meisje) vielen elkaar in de armen en begonnen luidkeels te zingen samen met de vele toeschouwers. Er was zelfs een megafoon aanwezig die voor de nodige herrie zorgde! Met taart en frisdrank werd na het douchen in de kantine het feest nog eens dunnetjes over gedaan.
Leuk detail; de spelers kregen allemaal na de kampioenswedstrijd precies hetzelfde shirt die de spelers van het eerste elftal ook kregen nadat zij twee weken eerder ook kampioen van de derde klasse waren geworden. Het was een goed jaar voor sv PH Almelo.
Het geheim van dit team? Het is een team! Iedereen werkt voor elkaar en wil graag winnen. Dankzij het goede samenspel lieten ze de meeste tegenstanders kansloos. Tijdens deze competitiereeks hebben ze maar een keer verloren en een keer gelijkgespeeld; de rest van de wedstrijden werd gewonnen.
Na de zomerstop begint het team met frisse moed aan de nieuwe competitie en wie weet welke successen ze allemaal nog te wachten staat...

Met sportieve groeten,

Mark Ent, Leider PH F4

Archief
Terug naar vorige pagina