Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-05-2008  

Almelose kunstmarkt Kunstwerkplaats Almelo

 

Zondagmiddag organiseerde de Stichting de Kunstwerkplaats Almelo op het terrein van de kunstwerkplaats aan de Vissedijk 46 A de Eerste  Echte Almelose kunstmarkt. Uitsluitend professionele kunstenaars uit het hele land kwamen hier hun werk aanbieden aan de bezoekende klanten. Ter verhoging van de sfeer verzorgde de band Smoking Buffalo tijdens de markt de (live) muziek. 

Het spreekt voor zich dat de ateliers van de deelnemende kunstenaars aan de kunstwerkplaats deze middag ook opengesteld was voor publiek. De Stichting de Kunstwerkplaats Almelo heeft als bedoeling om de kunst in Almelo te bevorderen. In de ateliers van de werkplaats zijn 14 beeldende kunstenaars, afkomstig uit Almelo en omgeving, aan het werk. Iedere kunstenaar werkt zijn eigen discipline. Het gevolg hiervan is een zeer gevarieerd aanbod: van schilderijen, boetseren en beeldhouwen tot aan knikkerbanen en een sokkelproject. In de Kunstwerkplaats kunt u bovendien verschillende cursussen en workshops volgen. Regelmatige evenementen en voorstellingen georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de bovengenoemde kunstmarkt. 

Meer informatie over de kunstmarkt en de kunstwerkplaats is telefonisch te krijgen via 06 41511732 (Ger Bonsink), 06 50211713 (Aschwin Huiskes) en 0546 829949 (Henk Lammers)

Fotoreportage (18 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina