Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-01-2009  

Uitbreiding Theaterhotel geopend

 

ALMELO - Het was groot feest gisteren bij het Theaterhotel. De stad vroeg zich al enkele dagen af wat al die posters met de tekst "Het stoplicht staat op goud" betekende en donderdag waren in het centrum meerdere objecten 'versierd' met goudpapier. Dat had dus alles te maken met het aandacht vestigen op de uitbreiding van het Theaterhotel met 86 kamers en een grote feestzaal voor partijen en congressen.

Gedeputeerde Abbenhues was er maar druk mee, want eerder op de middag verrichtte ze ook al de opening van de toegangsweg naar het XL Businesspark bij Bornerbroek. Nu kon zij weer aantreden voor de openingshandeling van het nieuwe hotelgedeelte en deed dat samen met burgemeester Menno Knip en directielid Marianne Hammink.

Het was ook feest voor de middelbare horeca-opleiding van het plaatselijke ROC van Twente, want de 'horecaffers' in spé gaan in het nieuwe hotelgedeelte een heus eigen hotelgedeelte exploiteren met 16 hotelkamers, en een reserveringsbalie. Zo gaat praktijk en theorie hand in hand.   

Zondag 18 januari is het Open dag bij het Theaterhotel om alle vernieuwingen te aanschouwen. U bent dus welkom.

Fotoreportage (38 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina