Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-01-2009  

Café Brandpunt komt gemeente tegemoet

 

ALMELO - Onlangs ageerde de ondernemersorganisatie Koninklijke Horeca Nederland tegen het parkeerbeleid van de gemeente in het centrum en concludeerde dat het met de wens van de gemeente om het uitgaansleven aan de Kerkstraat om te buigen naar meer daghoreca niets zou worden als er geen parkeergelegenheid in de directe omgeving komt.

De gemeente kocht er meerdere horecapanden op, om aan de nachtelijke activiteiten een eind te maken en sindsdien staan die panden leeg. Momenteel zijn in de Kerkstraat alleen nog een Italiaans restaurant en een café geopend.

De eigenaresse van Café Brandpunt komt nu aan de wens van de gemeente tegemoet door op doordeweekse dagen de deuren van het etablissement om 12.00 uur te openen. Op de zondagen opent Café Brandpunt s'winters om 16.00 uur en s'zomers om 14.00 uur. Eigenaresse Carla van Limbeek is er van overtuigd dat meerdere horecabedrijven in de Kerkstraat elkaar in de exploitatie kunnen versterken en wil daarom belangstellende collega's over de streep trekken om zich in de Kerkstraat te vestigen. Carla nodigt dan ook iedereen uit voor een lekker kopje koffie om zo met de sfeer van café Brandpunt kennis te komen maken.

  

Archief
Terug naar vorige pagina