Actueel uit Stad & Ambt


Drukbezochte avond stichting Paranorm

ALMELO - Op dinsdag 16 december organiseerde Stichting Paranorm weer een openbare avond in De Schelf, en wel de laatste van dit jaar. Te gast was Hans Vrieze, met psychometrie op gebrande kaarsen. Als voorzitter van de stichting heb ik het voorrecht gehad om nu voor de 10 de maal met psychometrie op gebrande kaarsen en kleuren pallet (zie foto´s) het jaar mogen afsluiten. Dit weer met groot genoegen van de bezoekers. Men verwachte dan ook weer een veel belovende spirituele maar vooral een gezellige sfeervolle avond en dat je met een mooie veel betekende boodschap naar huis zou gaan. Hoe gaat dit in zijn werk:


Ik zal mij alle eerst even voorstellen ik ben Hans Vrieze inmiddels 57 jaar woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen , onze malamutes, vissen, konijn en een stelletje tortel duifjes in Almelo.
Ben paragnost, helderwetend, heldervoelend, Spiritueel healer ,
Psychometrist, Aura- en chakra healer en geeft diverse lezingen, cursussen en workshops. Geef lezingen en psychometrie avonden met uiteenlopende thema´s. En word tevens regelmatig door spirituele verenigingen en stichtingen uitgenodigd. Ik heb diverse spirituele opleidingen cq. workshops gevolgd, zowel in België, Duitsland en in Nederland o.a. bij het S.P.O. Stichting Paranormaal Onderwijs. Hier op ik de opleiding van Hypnotherapeut ( regressie,reïncarnatie) met succes afgerond, tevens het paranosticum.



16 december j.l was tevens de laatste avond van dit jaar. Heb ik het voorrecht gehad om nu voor de 10 de maal met psychometrie op gebrande kaarsen en kleuren pallet (zie foto´s´) het jaar mogen afsluiten. Dit weer met groot genoegen van de bezoekers. Men verwachte dan ook weer een veel belovende spirituele maar vooral een gezellige sfeervolle avond en dat je met een mooie boodschap naar huis zou gaan.( voor meer zie stichting paranorm)








Doe psychometrie op o.a. : voor/achternaam - geboorte data en woonplaats., foto´s van levenden en overledenen, Bloemen (seance), Kleuren - palet (aura – chakra) tekening lezen, roettekeningen lezen, gebrande kaarsen en entree nr. bonnetjes.

En naast dit alles, verzorg ik als voorzitter van stichting Paranorm mede voor
de openbare avonden die 1 maal per maand word gehouden in Wijkcentrum De Schelf ,te Almelo .Elke maand is iemand anders te gast om deze avond te verzorgen.
Zie voor informatie en de agenda www.paranorm.nl





Enkele onderwerpen:

Ontwikkeling van aanleg- en gevoeligheden / blokkades en verslaving / beschermers(gidsen) / aanleg en pijngrens / wat is pijn en de oorsprong / energie en bewustzijn / agressie: mannen en vrouwen / wie ben ik? / omgaan met levenservaringen / wat is paranormaal / kennis: eigen -geleidegidsen / stromingen en groepsvormingen / onze taak in dit geheel / hoe overleeft de aarde./leren loslaten van onbelangrijke zaken/ diverse vormen van energieën en symbolen. Bescherming eigen energie en dat van anderen die negatief zijn, niet alleen bij leven maar ook bij het sterven.





De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze zijn geen hapklare cursus brokken, daar er werkelijk hard gewerkt moet worden aan de eigen levenslessen. De cursussen worden ondersteund met behulp van alfatechnieken, voor het inrichten van je eigen plekje (ziel). Een plekje voor rust en inzicht.
De mensen die zich bezig houden met bouwwerken ( diversen onderwerpen), spreken van verlichting door het inzicht en zelf kennis die zij opgedaan hebben.
Wie goed doet, wie goed ontmoet.

Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina