Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
02-12-2008  

Sjoers verzweeg tweede grondtransactie

 

ALMELO - Wethouder A. Sjoers van Almelo voelt zichzelf 'zo langzamerhand slachtoffer van zijn eigen openheid'. Dat stelt Sjoers in een email aan alle leden van de gemeenteraad. TC Tubantia wist de hand te leggen op de door wethouder Sjoers op woensdag verzonden email.
In de mail erkent Sjoers dat hij nog een tweede grondtransactie heeft gedaan dit n.a.v. vragen door een journalist van de NRC. Sjoers kocht later nog een strookje grond van de projectontwikkelaar Dura Vermeer / Twenteland VOF om dat aan zijn tuin toe te voegen.
Het Presidium heeft n.a.v. deze door Sjoers gedane mededeling aan de gemeenterad wel de opdracht aan het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten uitgebreid.
De Almelose raadsfractie van GroenLinks kwam eveneens met vragen en hekelt het optreden van de gemeentevoorlichter in de uitzending van ZEMBLA. GroenLinks eist zelfs maatregelen om herhaling te voorkomen. GroenLinks gaat gemakshalve voorbij aan het gestuntel van burgemeester Knip en wethouder Sjoers voor de ogen van kijkend Nederland.

Lees hier de berichtgeving in TC Tubantia:

Geachte raadsleden… - Onderzoek handelen Sjoers uitgebreid. - De vragen van GroenLinks

Archief
Terug naar vorige pagina