Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
02-05-2022  

Snelrecht voor Almeloër na slaan voetballer

 

ALMELO – Het ging er zaterdag verhit aan toe tijdens de derby tussen Heracles en Fc Twente. Op het veld kon na een kwartier Heraclesspeler Anas Quahim al zijn biezen pakken na te hard spel tegen tegenspeler Dimitris Limnios. De in Duitsland geboren Quahim kreeg vandaag al de strafmaat t horen van twee wedstrijden schorsing en één wedstrijd voorwaardelijk.

Ondanks het ondertal bleef Heracles strijden om resultaat en de uitslag van 1-1 werd dan ook als een overwinning beschouwd.
Voor een 31-jarige Almeloër kan dat achteraf niet gezegd worden. Terwijl Heracles- en Twentespelers enig handgemeen aan de rand van het speelveld niet uit de weg gingen, zag de vermeende supporter van de Heraclieden zijn kans schoon door een tik uit te delen aan Twentespeler Vaclav Cerny die zelf een Heraclesspeler in zijn nek greep. Echt aangeslagen leek Cerny niet, hoewel hij nog wel even boos richting het sta-vak keek. Inmiddels twee dagen verder heeft Cerny toch aangifte gedaan. De vermeende dader die uithaalde naar Cerny, moet zich nu op 25 mei voor de rechter verantwoorden voor zijn ‘losse handje’.
Het was in het Heracles-sta-vak toch al onrustig, want de ‘harde kern’ had voor de wedstrijd al een aardig ‘indrinkfeestje’ achter de rug.  Twentekeeper Unnerstall kreeg in de tweede helft het ‘teveel aan bier’ rijkelijk over zich heen gestort.

>> Kijk hier via Instagram

Archief
Terug naar vorige pagina