Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-02-2020  

Novito bouwt levensloopwoningen op Indië


Gebiedsontwikkelaar Erwin Tijhof (Ter Steege) en directeur Niek Nijenhuis (r) van Novito tekenen het koopcontract voor 14 bouwkavels op het Indiëcomplex.
Foto: Ter Steege/Novito
 

ALMELO - Ter Steege Gebiedsontwikkeling, eigenaar van het binnenstedelijk Indië-complex in Almelo, heeft met bouwer Novito een verkoopovereenkomst gesloten voor de bouw van 14 levensloopgeschikte woningen in de vrije huursector.
De levensloopwoningen worden gesitueerd in bouwblok 10 op het voormalige Royal TenCate Complex Indië. Ter Steege bouwt zelf koopwoningen en appartementen in het zelfde bouwblok. Deze woningen en appartementen gaan binnenkort in de verkoop (zie:www.indie.nl )

Nog deze zomer wordt bouwblok 10 bouwrijp gemaakt, zodat Novito na de bouwvakvakantie kan beginnen aan de prefab-woningen die in delen wordt gemaakt in de fabriek van Novito in Hengelo. Alle 14 levensloopwoningen hebben minimaal een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierdoor zijn deze woningen geschikt voor een brede doelgroep. De woningen zijn Co2 neutraal en gasloos, beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen zodat de energiemeter bij gemiddeld gebruik jaarlijks op nul staat.

Archief
Terug naar vorige pagina