Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-01-2020  

Parkeren met Pay by Phone in Almelo

 

Automobilisten in Almelo kunnen nu nog makkelijker hun parkeersessies op afstand betalen, verlengen en beëindigen.

Mobiele parkeerbetaaldienst PayByPhone is namelijk in 117 Nederlandse plaatsen gelanceerd – de volledige lijst vindt u hier. PayByPhone biedt de volgende voordelen ten opzichte van andere aanbieders:


Eenvoudig aanmelden

  • Veilig en transparent betalen
  • Gepersonaliseerde app
  • ‘Stop’-functie zodat automobilisten nooit te veel hoeven te betalen
  • Aflooptijdsmelding om verlengen nog makkelijker te maken


PayByPhone heeft wereldwijd al 30+ miljoen gebruikers en wordt elke maand meer dan 350.000 keer gedownload. Hieronder vind u het volledige persbericht en een hoge-resolutie foto kunt u via deze Dropbox link downloaden. 

 

PayByPhone arriveert eindelijk in Nederland

24 januari 2020  De wereldleider in mobiele parkeerbetaaldiensten, reeds in 12 landen actief, is gelanceerd in Nederland. Automobilisten kunnen de langverwachte app vanaf nu gebruiken om parkeersessies op afstand te betalen, te verlengen en te beëindigen in 117 Nederlandse steden.

PayByPhone versterkt haar positie binnen Europa door de app in een nieuw land te lanceren! Twee maanden na de lancering in België is de PayByPhone-app, die wereldwijd 30 miljoen gebruikers en 180.000 vijfsterrenbeoordelingen heeft, nu beschikbaar in 117 Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leeuwarden en Breda. 

Zeker. Zorgeloos.
Nederlandse automobilisten zijn al bekend met mobiel betalen voor het parkeren. Echter, met PayByPhone wordt parkeren en mobiel betalen nog makkelijker: eenvoudig aanmelden, veilig en transparant betalen, personalisering van de app die is afgestemd op de stad en de garantie dat het bedrag nooit hoger is dan verwacht dankzij de 'stop'-functie en een melding die de gebruiker herinnert aan het aflopen van de parkeertijd.

De gebruiker is niet gebonden aan een abonnement: er wordt betaald per handeling, zonder verborgen kosten. Dit levert een eenvoudige, compleet nieuwe, en stressvrije ervaring op.

Philippe Lerouge, medeoprichter van PayByPhone en CEO van West-Europa, licht toe: "PayByPhone biedt Nederlandse automobilisten een nieuw gevoel van vrijheid en een wezenlijke verandering. De app is prettig in het gebruik, omdat er geen uitgebreide inschrijvingsprocedure is en inschrijven zelfs niet verplicht is. Daarnaast wordt er per transactie betaald in plaats van voor een abonnement. PayByPhone biedt ook voordelen op geografisch gebied, omdat de app in veel Europese landen kan worden gebruikt. Ideaal tijdens het reizen".

117 steden in één keer 
Dankzij de implementatie in samenwerking met het SHPV via het platform NPR (Nationaal Parkeer Register) profiteert PayByPhone van een landelijke dekking in meer dan 117 steden. De betreffende steden worden vermeld in deze lijst: paybyphone.com/nl/nl/onze-steden.

Nederlandse en buitenlandse automobilisten kunnen dus gemakkelijk parkeren in de meeste Nederlandse steden waar betaald parkeren geldt. Dit maakt de app tot een nieuwe must-have.

Gemakkelijk parkeren in Europa
PayByPhone, dat dit jaar haar 10e verjaardag viert, is nu beschikbaar in meer dan 1000 steden verspreid over 13 Europese landen.

Met de app kunnen gebruikers in 3 klikken op afstand betalen voor het parkeren en hun parkeertijd aanpassen (verlengen/beëindigen), zodat ze nooit te veel betalen. De app bevat veel functionaliteiten die de ervaring nog plezieriger maken: herinneringen aan het einde van de parkeertijd om vergeten onmogelijk te maken, een interactieve plattegrond om de tarieven te raadplegen en een plekje te vinden, de mogelijkheid om meerdere voertuigen en betaalkaarten toe te voegen, herinneringsmeldingen via de Apple Watch en nog veel meer. Ontdek het door de app te downloaden!

Met de lancering in Nederland is PayByPhone de belangrijkste parkeerbetaaloplossing voor Europese automobilisten geworden.

Ga voor meer informatie naar www.paybyphone.com.


Over PayByPhone

PayByPhone, pionier in mobiele parkeerbetaaldiensten, maakt het dagelijks leven van automobilisten gemakkelijker door hen in staat te stellen parkeersessies snel en gemakkelijk te betalen via hun mobiele telefoon, internet of voice response. Sinds PayByPhone in 2009 werd opgericht in Frankrijk, is het bedrijf voortdurend blijven groeien. Tegenwoordig telt het meer dan 30 miljoen gebruikers in 1000 steden wereldwijd (Genève, Parijs, Brussel, San Francisco, Miami, Londen, Boston, Seattle…) en wordt de app elke maand meer dan 350.000 keer gedownload


PayByPhone beschikt over de PCI-DSS-certificering, zodat klanten kunnen rekenen op een veilige betaling. PayByPhone is een onderdeel van Volkswagen Financial Services AG.  

www.paybyphone.com

 

Archief
Terug naar vorige pagina