Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-12-2018  

Bolk vervoert rotorbladen van liefst 77 meter

 

ALMELO – Bolk Special Transport uit Almelo staat er op bekend dat het de hand niet omdraait voor extreme transporten. Of het nu enorme lagertanks zijn voor een brouwerij in Limburg of het wereldberoemde Guinness in het Ierse Dublin of windmolens in het Oostblok en vanaf de CTT terminal op het XL Businesspark in Almelo. Bolk kan het en doet het.
Vrijdag jl toog een team van Bolk Special Transport naar Wieringerwerf in de kop van Noord Holland waar 3 rotorbladen van maar liefst 77 meter lengte vervoerd moesten worden over in feite maar een luttele afstand van een paar kilometer in opdracht van producent General Electric (GE). Reden de ervaring van Bolk met haar Nooteboom Wing Carrier die samen met de Mercedes-Benz Arocs 4161 met Herman Ruiterkamp aan het stuur de liefst ruim 80 meter lange combinatie veilig laveerde over de straten rond Wieringerwerf onder toezicht van het eigen verkeersregelaarsteam van Bolk.
Het was even een bijzondere klus voor Bolk op de dag dat ook het nieuwe Warehouse van 15.000 m2 op het XL Businesspark in gebruik werd genomen, maar volgende week is alles weer ‘normaal’ met rotorbladen van 68 meter achter de ‘trekker’.

Foto: Bolk Driver - Herman Ruiterkamp

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina