Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-03-2018  

BP is back en viert feest in Almelo


Henk Bolk (links) en Martin van Eijk (Enviem) te midden van de BP 'pits poezen' die assisteren bij het tanken tijdens de feestelijke openingsdag.
 

ALMELO – In Nederland schijnt een aardverschuiving op gang te komen in het ‘omkatten’ van tankstations. Zo is BP teruggekeerd op de oude stek van wat ooit begon onder de naam ‘Brandstofstation Sluitersveld’ van de Almelose transportondernemer Henk Bolk die het tankstation sinds jaren in exploitatie onderbracht bij Enviem uit Harderwijk dat in Nederland zo’n 450 tankstations exploiteert onder diverse merknamen zoals Gulf, Tinq, Bim en BP. Ook in België, Duitsland en Polen exploiteert Enviem meerdere tankstations.

Het tankstation aan de Sluitersveldsingel werd de afgelopen maanden uitgebreid met een kiosk en ontbijt en lunchservice onder de naam ‘Frais du Jour’ met verse broodjes service die ook op bestelling per elektrische fiets worden bezorgd bij bedrijven en particulieren. Ook de wasstraat werd nieuw geïnstalleerd met toepassing van de nieuwste technieken om uw auto weer te laten ‘shinen’.

Vandaag is de opening van BP Almelo in haar nieuwste uitstraling met uiteraard fikse korting op brandstof en carwash en kans op VIP-behandelingen en waardebonnen.
Het openingsfeest duurt nog tot 17.00 uur.

Fotoreportage (8 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina