Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-03-2018  

Nepcampagne louter om pers-aandacht

 

ALMELO – In verkiezingstijd wordt door politieke partijen alles uit de kast getrokken om maar wat extra aandacht te genereren in de pers. Zo togen de Minima Partij en de VVD in het voorlaatste weekend voor de verkiezing maar eens het ‘nachtleven’ van Almelo in onder het motto ‘vast wel een puntje van kritiek te vinden’. Beide partijen zitten in feite al jaren te slapen en maken van een mug een olifant als je naar de persberichten kijkt.
De Minima Partij constateerde dat de fietsenstalling in P-garage 3 (Hagenborgh) druk gebruikt wordt en eigenlijk wel wat groter mag zijn. Extra toezicht door Stadswacht is dan ook wenselijk in plaats van alleen te vertrouwen op cameratoezicht. Gemakshalve vergetend dat dit door de gemeenteraad goedgekeurde cameratoezicht juist en besparing op de personele kosten is. 
De VVD maakt het nog bonter door te ageren op de ‘veegtijden’ van Twente Milieu in het stadscentrum. Nu wordt die ‘veegbeurt’ al tientallen jaren uitgevoerd direct na sluiting van de zaterdagmarkt en winkelsluiting, maar de liberale boys hebben nu bedacht dat dit beter in de vroege ochtenduren kan na sluiting van de horeca zodat de binnenstad er op zondag spic en span bijligt zonder glasscherven en dus minder gevaar oplevert voor winkelende bezoekers aan de binnenstad alsof elke zondag koopzondag is.

Voor dat laatste kun je naar Deventer waar de gemeenteraad een week geleden instemde om winkelen op zondag helemaal vrij te geven.

Archief
Terug naar vorige pagina