Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-03-2018  

Doepark de Hagen krijgt cheque van Pom & Floor


Samen met een jonge klant overhandigen de eigenaressen van Pom & Floor de cheque ter waarde van 500 euro aan Heleen Eshuis van het Doepark.
 

ALMELO - De één-euro-dag van tweedehands kinderkledingwinkel Pom & Floor in Almelo stond zaterdag 24 februari in het teken van Doepark de Hagen. “We hebben twee keer per jaar een Goed Doeldag, op die dag is de hele opbrengst voor een goed doel dat iets te maken heeft met kinderen en Almelo,” vertelt eigenaresse Judith ter Maat. Samen met Bea Hoefnagels runt zij de populaire tweedehands kinderkledingzaal in de Doelenstraat. “Het bedrag dat wij in de winkel voor het Doepark bij elkaar hebben gesprokkeld is 500 euro! Het was behoorlijk druk en mensen waren ook enthousiast over het goede doel,” vult Bea aan.

Op dinsdagmiddag 6 maart hebben Bea Hoefnagels en Judith ter Maat samen met trouwe klant Mylow de cheque overhandigd aan Heleen Eshuis, de projectleider van het Doepark. Zij nam namens stichting Natuurhus Almelo de cheque ter waarde van 500 euro in ontvangst. “Wat een geweldig initiatief van Pom & Floor, super dat Bea en Judith ons dit keer hebben uitgekozen als goed doel. We kunnen niet wachten om de natuurspeeltuin in het Doepark te realiseren, hier zullen heel veel kinderen uit Almelo en omgeving plezier van beleven,” aldus Heleen Eshuis.

Voor de eigenaressen van de tweedehands kinderkledingzaak is de één euro dag een mooie manier om een bijdrage te leveren aan allerlei initiatieven in Almelo. “We doen dit nu sinds vier jaar en het is zo mooi om een bijdrage te leveren aan projecten of acties die betrekking hebben op kinderen in Almelo,” aldus Judith. Eerdere goede doelen waren onder andere de kinderboerderij in het Beeklustpark, de crèche van het asielzoekerscentrum en KiKa; twee klanten van Pom & Floor liepen in november de marathon van Chicago en de opbrengst was voor stichting Kinderen Kankervrij.

Archief
Terug naar vorige pagina