Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-05-2017  

CKV Achilles zoekt historische foto´s


Het eerste team van CKV Achilles uit 1927
 

ALMELO - 15 mei jongsleden vierde CKV Achilles haar 97e verjaardag. Voor de korfbalvereniging geen reden om groot feest te vieren maar wel een moment om kort bij stil te staan. Nog drie jaar, dan bestaat Achilles 100 jaar en dat is een jubileum waar wel groots aandacht aan zal worden geschonken.
De komende periode wil de vereniging zoveel als mogelijk de geschiedenis in kaart brengen. Om die reden is Achilles op zoek naar historisch materiaal. In de rijke historie zijn er vele mooie momenten geweest, kampioenschappen, jeugdkampen, feestavonden en nog veel meer.  Momenten die regelmatig zijn vastgelegd door middel van foto’s, video’s of door artikelen in de krant. CKV Achilles is er naar op zoek!
Heeft u nog oude foto’s  van uw zoon of dochter in een fotoalbum? Of heeft uw vader of moeder of opa of oma bij Achilles gekorfbald en zijn er nog oude krantenknipsel, documenten of verhalen bewaard gebleven. U kunt ze delen via archief.achilles@gmail.nl of u kunt contact opnemen met Harmen Eenkhoorn via 06-20019978.

Archief
Terug naar vorige pagina