Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-05-2016  

Cruyff Court Schelfhorst heropend

 

ALMELO – Het vernieuwen van de kunstgrasmat op het Cruyff-Heracles Almelo Court in de wijk Schelfhorst werd zaterdag gevierd met een heus toernooi waaraan meisjes- en jongensteams uit Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel deelnamen.

<< Het werd een zonnig en sportief feestje waarbij de jongens uit Kampen en de ‘meiden’ van De Rank uit Hengelo het beste presteerden. (zie foto's)

De sportiviteitsprijs ging naar de ‘meiden’ van basisschool De Regenboog uit Hoogeveen en bij de jongens naar het team van De Roerganger uit Heerenveen. Zij plaatsten zich alle vier voor de landelijke finale op 18 juni in Eindhoven.

Het Cruyff-Heracles Almelo Court in de Schelfhorst werd in 2005 beschikbaar gesteld door de Cruyff Foundation dat wereldwijd meerdere Courts aanlegt. Ter nagedachtenis werd er om 14.14 uur één minuut stilte gehouden voor de onlangs overleden oud- topvoetballer.

Het toernooi werd georganiseerd door de Cruyff Foundation en Sportbedrijf Almelo met de ondersteuning van o.a. Heracles Almelo, het bedrijf NIJHA, Scoop Welzijn, PH Almelo en de basisscholen de Noorderborch, de Tandem en de Telgenborch.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina