Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
03-05-2016  

Robert Broekkamp 25 jaar bij Regio Autoschade


v.l.n.r.: Echtgenote Yvonne Broekkamp, zoon Justin, bedrijfsleider Dennis Veldscholten en jubilaris Robert Broekkamp.
 

ALMELO - Voor Robert Broekkamp was het maandag 2 mei een feestelijke werkdag bij Regio Autoschade aan de Grintweg op het industrieterrein Buitenhaven in Almelo. Onverwacht werd hij in het bijzijn van echtgenote Yvonne en zoon Justin in het zonnetje gezet voor 25 jaar trouwe dienst als autospuiter / voorbereider.

Het begon voor Robert allemaal 25 jaar geleden bij Autoschade Nijland in Borne dat in 2002 werd overgenomen door Regio Autoschade in Almelo. Lovende woorden, enveloppen met inhoud en gebak bij de koffie waren er van bedrijfsleider Dennis Veldscholten en uiteraard de aandeelhouders Henk Kamp, Paul Egberink en Klaas Drent van Regio Autoschade.

De 49-jarige Broekkamp, vader van vier kinderen en bijna zes kleinkinderen, gaat nog altijd dagelijks fluitend naar zijn werk. “We hebben een leuke ploeg en het werk bevalt me nog steeds. Gelukkig maar want anders kun je er beter mee stoppen”, zegt Broekkamp die in de loop der jaren zijn vak alleen maar heeft zien verbeteren, zowel qua techniek als in veiligheid.
“In het team van Regio Autoschade doe ik zowel de voorbereidende werkzaamheden als het spuiten zelf. Dat doen we als collega’s afwisselend zodat je scherp blijft op het resultaat. Je ziet in de voorbereiding de finesses die nodig zijn om goed spuitwerk te krijgen, want het moet allemaal wel glad als een spiegel nog los van de kleur, die ook precies moet zijn.  Het mooiste is wel dat je resultaat ziet van je werk en ook dat de klanten waardering hebben voor ons vakmanschap”, aldus Broekkamp die maar wat blij is dat ook zoon Justin voor het vak heeft gekozen en nu van Pa alle fijne kneepjes krijgt aangeleerd.

Archief
Terug naar vorige pagina