Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-05-2016  

Dode man op sportcomplex Maardijk (upd)

 

ALMELO – Op het sportcomplex van Oranje Nassau is aan het eind van de middag een dode man gevonden. Het gaat om de 22-jarige Marno Bosch (foto) die mogelijk door een klap om het leven is gekomen, meldt RTV Oost. ON-voorzitter Koetsier ontkent tegen Tc Tubantia dat er is geslagen. Het betreft een speler van het vijfde team dat eerder op de dag supporterde bij een uitwedstrijd tegen PH waar men nog een gezellige derde helft beleefde om later nog een afzakkertje te nemen in het eigen clubhuis. Nadat de jongeman rond 18.30 uur de kantine verliet om naar huis te gaan, zakte deze buiten in elkaar. De politie heeft de zaak in onderzoek en deed nog geen mededelingen.

Update: 08-05-2016
De politie heeft een 23-jarige clubgenoot van het slachtoffer aangehouden. Deze zou in het vierde elftal spelen van Oranje Nassau en het slachtoffer een klap hebben gegeven. Sectie moet uitwijzen of deze klap het slachtoffer fataal is geworden. De club heeft alle activteiten afgelast.

Update: 9-5-2016
Het Openbaar Ministerie heeft het voorarrest van de betrokken clubgenoot verlend in afwachting van de resultaten van de sectie op het lichaam van het slachtoffer.
De club heeft een condoleanceregister geplaatst in het clubhuis en heeft voorlopig alle trainingen en activiteiten afgelast.

Update: 11-5-2016
Teveel drank was de aanleiding die leidde tot de dood van Marno Bosch, normaal speler van het vijfde bij de Almelose voetbalclub Oranje Nassau maar door een blessure nu als leider betrokken bij het elftal dat een feestje vierde vanwege de behaalde tweede plek in de competitie.
Bosch zou door teveel drank zijn gemaand om naar huis te gaan maar hij reageerde met een vervelende opmerking over de ex- vriendin van een clubgenoot. Deze gaf hem daarop een klap waarna het slachtoffer buiten de kantine in elkaar zakte, meldt De Telegraaf.
De verdachte is inmiddels op vrije voeten in afwachting van het sectierapport. Hem wordt mogelijk ‘mishandeling met de dood tot gevolg’ ten laste gelegd.

Archief
Terug naar vorige pagina