Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-12-2015  

Kop van Zuid gaat voor Boxing Day

 

ALMELO - De ondernemers van de Kop van Zuid slaan tijdens de koopzondag op 27 december a.s. de handen in een voor een nieuwe traditie: Boxing Day. Een ‘post-Christmas’-uitverkoop met kortingen op vele artikelen oplopend tot 50%!

In Engeland bestaat geen tweede kerstdag, maar vieren ze in plaats daarvan de dag na kerst: Boxing Day. In vroegere tijden de dag waarop de 'Landlords' en werkgevers hun personeel een kerstkist (box) met praktische goederen meegaven als beloning voor het voorbije werkjaar, zoiets als een kerstpakket. Tegenwoordig is het in Engeland een belangrijke dag voor sportevenementen én het begin van de uitverkoopperiode na Kerst. 

Boxing Day is in Engeland al jaren een succes en daarmee een erg belangrijke dag voor ondernemers. De winkeliers van de Kop van Zuid zien in hun variant van Boxing Day een goede kans om hun klanten te laten profiteren van mooie kortingen en op deze manier voor extra reuring te zorgen in hun deel van de Grotestraat. Kom dus op zondag 27 december, na twee dure kerstdagen, een koopje scoren en laat je verrassen door de winkels van de Kop van Zuid. De winkels zijn deze dag van 12:00 uur tot 17:00 uur geopend.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina