Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-12-2015  

Marianne van de Steeg nieuwe directeur stAP

 

ALMELO - Marianne van de Steeg wordt per 1 januari 2016 de nieuwe directeur van Stichting Almelo Promotie. Zij volgt Evy Goessen op die bijna drie jaar in functie was bij de stichting Almelo Promotie.
 
De afgelopen jaren was Van de Steeg in Almelo onder andere betrokken bij de Stadsmusical Van Katoen en Nu, de opening nieuwe stadhuis, de Twentse Lente dagen en Magica. In 2013 nam Van de Steeg, na 20 jaar, afscheid van de Muziekschool Twente waar ze de laatste jaren verantwoordelijk was voor de Enschedese vestiging in het Nationaal Muziekkwartier.

Marianne van de Steeg ziet deze functie als een uitdaging waarbij ze verder kan 'weven' aan de stad waar ze is opgegroeid en al jaren woont.

Voorzitter van het bestuur, Jan van Schilt, geeft aan dat het bestuur Marianne van de Steeg met overtuiging en enthousiasme benoemt. Zij is ervaren en heeft bewezen zowel extern en intern te kunnen samenwerken en verbinden. Zij zal voortbouwen en Stichting Almelo Promotie stevig verankeren in de stad en regio.

Archief
Terug naar vorige pagina