Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-12-2015  

Parkeren Sluitersveld met extra voordeel

 

ALMELO – Terwijl de winkeliers in het centrum van Almelo de aangekondigde verhoging van het parkeertarief vrezen met als gevolg dalende omzetten en nog meer leegstand, steken de collega’s op ’t Sluitersveld daarmee de draak door op 'De Winkelstraat van Almelo' parkeerbonnen uit te delen met een gratis koopwaarde van 1 euro.

De winkeliers op ’t Veld noemen het een ludieke actie om de negatieve berichtgeving over de stad een positievere lading te geven middels creativiteit en humor maar of dit in goede aarde valt bij de collega’s in het centrum?

Feit is dat het ondernemerschap in de binnenstad het al jaren moeilijk heeft door teruglopende bezoekersaantallen terwijl het ondernemerschap rond wijkwinkelcentra bloeit als nooit tevoren.

Het verschil: In de binnenstad moet de consument steeds meer betalen om te parkeren voordat men kan shoppen en dat hoeft bij de wijkwinkelcentra niet!

Het MKB, de overkoepelende organisatie van het Midden- en Klein Bedrijf, steunt niet voor niets de winkeliers in de binnenstad in hun strijd tegen een uurtarief van 2,50 euro!

Archief
Terug naar vorige pagina