Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-10-2015  

St. Joseph gaat meer en meer digitaal

 

ALMELO - Woningstichting St. Joseph in Almelo gaat de bakens verzetten. Het contact met de huurders moet meer en meer digitaal gaan verlopen om slagvaardig te kunnen blijven. Voor het een en ander wordt wel het nodige gevraagd van het personeel dat straks vanuit een frontoffice en backoffice gaat opereren. Voor de digibeet blijft St. Joseph ook telefonisch bereikbaar.

Op de centen letten
Bij St. Joseph blijven ze overigens op de centjes letten. Begin deze maand werd ingevoerd dat contante betalingen worden afgerond op hele stuivers omdat volgens St. Joseph de huisbankier geen 1 en 2 eurocent meer in omloop brengt. Contant betalen kan dus een marginaal voor- of nadeel opleveren. Dat gaat echter niet op voor diegenen die per bank betalen. Dan moet het exacte bedrag worden overgemaakt.

St. Joseph reageert op haar website ook op de verhalen over huurverlaging naar aanleiding van het van Rijkswege aangepaste puntensysteem op basis waarvan de huur wordt berekend. Volgens het bericht is een verlaging bij St. Joseph niet aan de orde omdat het nergens de hoogst mogelijke huur in rekening brengt. Zij het dat men twee huurders aan de Frerikshuislaan wel ietsje tegemoet is gekomen met enkele centen en enkele euro's per maand.   

Archief
Terug naar vorige pagina