Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-06-2015  

Kim Schurink Profronde Miss 2014

 

ALMELO – Het Hengelose fotomodel Kim Schurink (27) fungeert op vrijdag 28 augustus als Profronde Miss 2014. De Beauty Queen heeft veel ervaring in publieke optredens en de Rondemiss zelf, hoopt als event-organisator veel op te steken van het grootste wieler- en familie-evenement in de regio. Het wielrennen is haar niet vreemd, haar vader was een begeesterd amateurwielrenner en ze stond ook regelmatig langs het parcours bij wedstrijden van haar nicht Hanneke en neef Tom Schurink. Ook oud- profrenner en huidig ploegleider Rudi Kemna is familie en wel een achterneef.
Zelf houdt ze het liever bij paardrijden en ze kan dus deze weken haar hart ophalen bij de Almelose Ruiterdagen en het CSI Twente.
Op jeugdige leeftijd deed Kim Schurink al mee aan Miss verkiezingen en dat bleef uiteindelijk niet onopgemerkt. In 2011 won ze de titel Queen of the Benelux en eindigde vervolgens op een eervolle tweede plek bij de Queen of de World verkiezing in Berlijn.
Als freelance werkt ze voor gerenommeerde bureaus zoals o.a. Emef en ze is tevens actief als organisator van de ‘Miss Beauty of Overijssel’ waarvan de winnares is geplaatst voor de finale van de ‘Miss Beauty of the Netherlands’ verkiezing. Naast Profronde Miss 2014 komt ze dus ook graag in de keuken kijken van de organisatie voor het opdoen van bagage voor haar eigen events.

Archief
Terug naar vorige pagina