Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-06-2015  

Profronde haalt ‘dikke banden racers´ uit de klas

 

ALMELO – Om de deelname door kinderen aan de ‘dikke banden race’ tijdens de jaarlijkse Profronde te promoten, gaat de organiserende stichting naar alle basisscholen in Almelo met een kort en flitsend filmpje voor het digibord over de Dikke Banden Race.
De Rabo Dikke Banden Race werd twee jaar geleden geïntroduceerd door de Profronde Almelo, om van het wielerevenement een echt familiefeest te maken en om (wieler)sport onder kinderen te promoten. In het eerste jaar deden 70 kinderen mee, vorig jaar waren het al meer dan 100. De Profronde hoopt met een kort filmpje over de twee voorgaande edities nog meer deelnemertjes te krijgen voor de derde Rabo Dikke Banden Race op vrijdag 28 augustus.
Wachten tot men het filmpje De Dikke Banden Race the movie pas in het nieuwe schooljaar ziet, kan wel eens kort dag zijn voor de opgave!
Kinderen van 7 tot en met 12 jaar (basisschoolleeftijd) kunnen zich vanaf nu tot een dag voor de Profronde (donderdag 27 augustus) aanmelden voor de Rabo Dikke Banden Race op www.profrondealmelo.nl

Archief
Terug naar vorige pagina