Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-05-2015  

Eerste steen voor uitbouw clubhuis ON

 

ALMELO – Naast de vernieuwbouw bij Heracles Almelo is ook de vernieuwbouw van de accommodatie van naaste buur Oranje Nassau in volle gang. De club moest wat inleveren voor de plannen van de profs en is volop bezig om het clubhuis te vergroten en deels te verplaatsen. Daarnaast wordt volop gewerkt aan de vernieuwing van de kleedkamers en dat was nodig want al jaren was er nauwelijks onderhoud gepleegd vanwege de plannen voor een nieuwe voetbaltempel voor de Heraclieden.
Het hele sportcomplex Osenkoppelerhoek zou er voor op de schop moeten maar dat bleek achteraf niet nodig. Wel is ON de club die het meest profiteert want Heracles draagt drie euroton bij en de gemeente Almelo vijf euroton. De club zelf moet 1,5 euroton ophoesten via een hypothecaire lening waarvoor de gemeente en een nationale sportstichting garant staan. Ook krijgt de club twee extra velden met kunstgras en moet in ruil daarvoor toestaan dat ook naaste buur La Première en Sv Almelo op zondag gebruik kunnen maken van de accommodatie.
Aan supervrijwilliger Jan Steenkamp (76) was zaterdag de eer om samen met twee mini’s de eerste steen van het te vernieuwen clubhuis te leggen. Steenkamp is nagenoeg 65 jaar lid van de club waar hij in tal van functies actief is geweest en deze nog bijstaat.

Klik hier voor nog meer foto's van Take Vredeveld.

Archief
Terug naar vorige pagina