Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
03-07-2014  

Goud voor Ketelaar Accountancy Bornerbroek

 

Ketelaar Accountancy & Belastingadviseurs nam samen met zijn software-leverancier, Pro Management Software, deel aan de ketentest. Daarmee wordt getest of het lukt om de cijfers van de ondernemer – via de accountant en de software die hij gebruikt – foutloos in SBR aan te leveren bij een van de drie grootbanken. Het gaat daarbij om de cijfers die een ondernemer (jaarlijks) moet aanleveren voor kredietrevisie of een kredietaanvraag. Wie een predicaat heeft, toont daarmee aan dat hij officieel als ‘SBR-leverancier’ kwalificeert voor ABN AMRO, ING en Rabobank. Ook aan Kees Schaap van Pro Management Software, sinds jaren de trouwe softwareleverancier van Ketelaar Accountancy, werd vandaag het gouden predicaat overhandigd. Daarmee waren zij de enige deelnemende partijen die in aanmerking kwamen voor goud.

Trots
Jan Ketelaar (Ketelaar Accountancy & Belastingadviseurs): ‘Ik ben er trots op dat wij als een van de eerste partijen op dit niveau terecht zijn gekomen. Voor ons kantoor is dit een stevige beloning van onze jarenlange investeringen in onze processen en in de software. Hierdoor kunnen we nu op grote schaal SBR-berichten aanleveren bij de bank. Wij laten hiermee zien dat de samenwerking in onze keten ‘ondernemer, intermediair en softwareleverancier, bank’ soepel, efficiënt en foutloos verloopt. Dat werkt in het voordeel van onze klanten.’

Wie slaagt voor de integrale ketentest kan een bronzen, zilveren of gouden predicaat in de wacht slepen. Voor een gouden predicaat kom je alleen in aanmerking als je minimaal 500 kredietrapportages op jaarbasis bij de drie grootbanken aanlevert. Of een aantal dat gelijk is aan minimaal 50% van je klantenbestand. Het gouden predicaat prijkt binnenkort in de vitrinekast in de hal van het kantoor aan het Brooksplein, naast het eerder behaalde zilveren predicaat.
 

Archief
Terug naar vorige pagina