Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-09-2008  

Ouderen kunnen hun rijvaardigheid testen.


de heer Anton Kremer
 

De activiteit bestaat uit vier achtereenvolgende bijeenkomsten waarin uw verkeerskennis wordt opgefrist en nieuwe regels worden besproken. De activiteit wordt gegeven door Anton Kremer, een rijinstructeur die deze activiteit al enkele jaren met veel succes verzorgt. Deelname aan deze activiteit heeft geen consequenties voor het in bezit hebben van een rijbewijs. De kosten bedragen € 17,50 per persoon.
Naast het geven van theorie is er ook een praktijkgedeelte, de rijvaardigheidsrit. U gaat dan op vrijdag 5 december 2008 samen met een ervaren rijinstructeur een half uur de weg op met uw eigen auto. Op basis van de test wijst de instructeur u dan op eventuele routinefoutjes. Een deskundig medewerker test uw gehoor-, gezichts- en reactievermogen. De kosten hiervan bedragen € 7,50.
Wilt u deelnemen aan de activiteit Rijbewijshouders op Herhaling en/of de Rijvaardigheidsrit, dan kunt u contact opnemen met Scoop welzijn, Stadhuisplein 2-6 in Almelo, telefoon 0546-544100 of wilt u eerst meer informatie, dan kunt u contact opnemen met activiteitenbegeleider Gerard Nakken, telefoon 538 850 of 06-26481758.

Archief
Terug naar vorige pagina