Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-03-2014  

Politie zoekt straatrovers

 

ALMELO – De politie in Almelo is op zoek naar straatrovers die voorbijgangers beroofden. Bij de fietstunnel in de Maardijk werd afgelopen nacht rond 03.00 uur een fietsende 44-jarige man uit Friesland belaagd door twee gemaskerde figuren toen hij de tunnel in reed. Door hard te fietsen voorkwam hij dat, maar kreeg nog wel een flinke trap mee. Bij de uitgang van de tunnel in het Windmolenbroek stonden twee andere gemaskerde onverlaten hem op te wachten aan wie hij ook wist te ontkomen om vervolgens bij een vriend thuis de politie te alarmeren.
Eerder die avond werd onder dezelfde omstandigheden aan de Leemslagenweg wel een 21-jarige Almeloër van zijn fiets en mobiele telefoon beroofd.
De politie verzoekt dus om tips die tot de aanhouding van deze straatrovers kan leiden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
 

Overigens werd zaterdagmiddag een 28-jarige man uit Deventer aangehouden na een gewelddadige diefstal in Almelo. De man stal geld uit een woning aan het Ter Bruggehoofd en bedreigde daarbij de 26-jarige bewoner. De politie onderzoekt wat er gestolen is en wat er aan de diefstal vooraf ging.

Archief
Terug naar vorige pagina