Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-08-2013  

Overvallers op cafetaria Violier gepakt**

 

ALMELO – Zaterdagavond even na 22.00 uur werd door twee gewapende mannen een overval gepleegd op cafetaria De Violier aan de Violierstraat. Volgens de melding van de politie op Burgernet gaat het om twee mannen met een Hindoestaans uiterlijk. De eerste droeg een pet, bril, rugzak en een joggingbroek met twee blauwe strepen. De tweede verdachte had een donker jack aan, Adidas schoenen, een pet en een zonnebril.
Cafetaria De Violier, die bekroond werd tot beste cafetaria van Overijssel, werd ook al in 2011 overvallen. Ook een cafetaria enkele honderden meters verderop in de straat werd al meerdere keren het slachtoffer van overvallen. In de meeste gevallen werden de daders achterhaald door de politie omdat er camerabeelden zijn.

* Update: 11-08-2013
De politie heeft vannacht een 24-jarige Enschedeër aangehouden als verdachte van de overval. Dit na een tip nadat de ondernemer kort na de overval bewakingsbeelden op facebook had gezet. De politie zoekt nog naar de tweede verdachte maar maakt geen bijzonderheden bekend, ook niet waar de aangehouden verdachte is gepakt.

** Update: 11-08-2013
Ook de tweede verdachte is inmiddels opgepakt. Het gaat om een 18-jarige Wierdenaar, zo maakte de politie bekend.

Archief
Terug naar vorige pagina