Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-05-2013  

Metamorfose stadion tot muziektempel

 

ALMELO - Het stadion van Heracles Almelo ondergaat een ware metamorfose deze week. De grasmat is bedenkt met een speciale vloer en tegen een van de lange zijdes wordt een mega-podium opgetrokken. De voetbaltempel wordt een muziektempel en dit allemaal voor het grote feest vrijdagavond a.s. ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van de club.
De mat is uiteraard aangelegd om de kunstgrasmat van TenCate te beschermen. Het podium biedt niet alleen ruimte voor de artiesten en bands, maar ook voor twee grote ledwalls links en rechts. Daarop worden life beelden van de artiesten vertoond, maar ook tussen optredens door, beelden uit de rijke geschiedenis van de club.
Om 18.00 uur gaan de poorten open. Optredens van de gebroeders Ko, Jannes, de 3 Baritons, Waylon en, tot slot vanaf 23.00 uur, dj Sander Kleinenberg. Deze laatste komt met een spectaculaire show, waarin hij ook gebruik maakt van Heracles-beelden. Voorafgaand aan deze artiesten treden de in Almelo wereldberoemde Harry Tienstra, Johnny Bolk, de Heeren van Almelo en de rockers van de Non Food band op. Entree slechts 10 euro, ook op de avond zelf nog verkrijgbaar aan de poort.

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina