Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-02-2013  

Een dag met fun en treurnis voor de burgemeester


Hermans en Timmer (r) in action bij het virtueel gamen
 

ALMELO – De dag begon gisteren zo mooi voor burgemeester Jon Hermans. Samen met wethouder Anja Timmer toog ze gisteren eerst naar het FUN IE FIT Centrum van stichting De Klub, om te ervaren hoe een een digitaal (virtueel) sport- en healthcentrum er nu uitziet. Na uitvoerig te zijn voorgelicht werd het ook ervaren hoe dat werkt en dat was best fun.
Daarna toog Hermans als de wieder weerga naar het Twente Diner in Den Haag waar bestuurders en ondernemers in Twente zich presenteerden aan de landelijke bestuurlijke top.
Dat was voor Hermans echter van korte duur, vanwege een aanslag met een klauwhamer op een ambtenaar van de sociale dienst. Hermans ‘vloog’ dus terug met de dienstauto met chauffeur en dat is in die omstandigheid toch beter dan zelf achter het stuur zitten.
In Almelo aangekomen trof ze een ontdaan ambtenarenkorps aan en de nodige camera’s van TV-stations die kort en bondig werden bijgepraat voor zover dat kon. Vanochtend is er eerst een gezamenlijke bijeenkomst met het personeel voordat om 13.00 uur de normale werkzaamheden in het stadhuis weer haar gang gaan. Op TV deelde ze vanmorgen nog kort mede dat het slachtoffer de nacht goed was doorgekomen.

Fotoreportage Fun Ie Fit – Coen Mulder 

Fotoreportage (12 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina