Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-02-2013  

KlupEngel voor Willem Gunneman


Willem Gunneman met de KlubEngel en twee cliƫnten van De Club in het FUN IE FIT centrum
 

ALMELO – De allereerste uitreiking van de KlubEngel vond maandagmiddag plaats in het FUN IE FIT centrum bij het Mr. Siebelinkhuis aan Willem Gunneman, theatermaker, performer, (snel)dichter, schrijver, liedjesmaker en freelance journalist bij Wegener en meer…

Stichting de Klup Twente heeft in de afgelopen jaren bemoedigend veel steun gekregen van het bedrijfsleven. Daarmee kon en kan het activiteitenprogramma voor mensen met een beperking in de benen gehouden worden en was de stichting zelfs in staat om belangwekkende innovaties als het FUN-IE-FIT van de grond te krijgen.
Als organisatie kunnen we weinig meer dan heel erg hartelijk bedanken voor de steun. En dat vinden we eigenlijk te weinig, temeer er bedrijven, instellingen en organisaties zijn waarop we wel opmerkelijk vaak een beroep mogen doen en die De Klup Twente heel veelvuldig terzijde staan.
Daarom besloten we tastbare waardering in te stellen. Een publieke onderscheiding ‘maatschappelijk betrokken ondernemen’ die we jaarlijks gaan uitreiken aan zo’n onmisbare steunpilaar en ondernemer voor De Klup Twente. De prijs is een kunstwerk dat speciaal voor De Klup Twente werd gemaakt door een kunstenares van onze collega instelling Artdesch en de eerste is dus voor Willem Gunneman voor zijn vele verdiensten voor stichting De Klub.

Foto: Coen Mulder

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina