Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
31-01-2013  

Duitse Hockey Bond kiest Almelose leverancier

 

Duitsland is regerend Olympisch Hockeykampioen bij de mannen. De Olympische finale van 2012 in London was een affiche om in te lijsten. Duitsland pakte het goud ten koste van Nederland. Ook tijdens Olympisch Spelen van 2008 was het goud voor Duitsland. Daarnaast presteren de vrouwen van Duitsland tevens goed op het hoogste niveau. De Duitse Hockey Bond is ongekend groot. Zij zijn verantwoordelijk voor het veld- en zaalhockey in heel Duitsland.

Productinnovatie
Door de constante kwaliteitstandaard en effectieve samenwerking, had de EHL al eerder besloten om een partnerschap aan te gaan met ERMA Sport. ERMA Sport is ontzettend trots om nu ook het partnerschap aan te gaan met de Duitse Hockey Bond. De ontwikkelingen op het gebied van productinnovatie staan niet stil bij ERMA Sport. Sinds begin januari is de nieuwe, meest luxe, Ultima EHL hockeydoel in productie gegaan. Dit hockeydoel is doorontwikkeld in samenwerking met onder andere topsporters. Speciaal voor de Duitse Hockeybond ontwikkelt ERMA Sport deze nieuwe Zaalhockeydoelen welke gebruikt gaan worden bij de Duitse Kampioenschappen op 9 en 10 februari in Berlijn.

Presteren op het hoogste niveau
In 2011 werden voor het eerst in de historie van het Europees Kampioenschap Hockey hockeydoelen ingezet voorzien van geïntegreerde camera’s. De EK hockeydoelen met cameratechnologie waren destijds ontwikkeld en geproduceerd door ERMA Sport. Deze doelen met camera’s bieden de kijkers thuis een geheel nieuwe en spectaculaire invalshoek op hockeywedstrijden. ERMA Sport wist destijds snel te handelen door binnen een kort tijdsbestek deze doelen te ontwikkelen, produceren en te leveren.
 

Archief
Terug naar vorige pagina