Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-12-2012  

Een badmuts of Rally-VIP, wat wil je verdorie?

 

ALMELO – Zondag 16 december zijn veel topsporters actief in de IISPA voor Serious Request. Topturnster Wyomi Masela nam het initiatief en strikte tal van topsporters om spullen af te staan voor een online-veiling. Alleen, wat er geboden wordt is ver onder de maat. Zo staat op het moment dat dit geschreven wordt het VIP-arrangement van WK-autorally coureur Dennis Kuipers nog maar op 20 euro.
De geboortige Almeloër pakte vorig jaar als eerste Nederlander WK-punten al kon hij de Fransman Sebastian Loeb niet echt in het WK-klassement bedreigen. Toch werden het zo’n 21 punten totaal en in de Rally van Frankrijk werd hij zelfs vijfde achter Loeb.
Dit jaar ging het weliswaar minder door een zwaar ongeval die hem lang buitenspel zette, maar hij kruipt weer uit het dal en reed onlangs weer een rally in Portugal waar hij als 6e eindige en 8 WK-punten pakte.
Toch staat het VIP-arrangement dat Dennis beschikbaar stelde, nog maar op 20 euro en dat kan natuurlijk niet voor een sporter met wereldstatus. Ter vergelijk: Voor de badmuts van wereldtopper Marleen Veldhuis is het dubbele geboden.
Het hoogste bod op de aanbiedingen op de veilingsite staat op 200 euro. Daarvoor kom je dan in een flits even in beeld in een clip van de band Only Left Seven.

Daar moet dus iets aan gebeuren. Heel Almelo
klikt nu op de veilingsite en prikt er een aanbieding uit om een serieus bod te doen!
 

Archief
Terug naar vorige pagina