Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-12-2012  

Voetbal voor Serious Request in Polmanstadion

 

ALMELO – Na de wedstrijd van Heracles Almelo tegen PEC Zwolle op 22 december a.s. zal een voetbalwedstrijd tussen twee artiestenteams plaatsvinden t.b.v. Serous Request. Die toezegging deed Heracles Almelo voorzitter Jan Smit aan de 3FM DJ’s de Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.
Tijdens die extra wedstrijd wordt geld ingezameld om kindersterfte in de wereld te verminderen, het doel van Serious Request dit jaar.
De wedstrijd tegen PEC Zwolle begint om 19.45 uur en de benefiet aansluitend rond 21.35 uur.

Ook tijdens de derby FC Twente - Heracles Almelo wordt gecollecteerd en beide teams spelen in speciale shirts die nadien worden gesigneerd en geveild. Bovendien komt het shirt dat Everton Ramos da Silva droeg tegen FC Utrecht op 7 december jl. gesigneerd in de veiling van 3FM Serious Request.

Bovendien is woensdagochtend 19 december het Polman Stadion het toneel voor een dansshow gegeven door leerlingen van basisschool De Compaan. Ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. De opbrengst van de vrije giftenpot gaat uiteraard volledig naar Serious Request.

Archief
Terug naar vorige pagina