Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-11-2012  

Topturnster Masela initieert 3FM-acties in IISPA

 

Een doel dat de Almelose topturnster Wyomi Masela en haar moeder Leonie Poth, zeer aansprak. Ze besloten in actie te komen en spraken hun groeiende Almelose netwerk aan. Het plan van Wyomi en Leonie viel in goede aarde bij collega topturnsters van BosanTON, een groot aantal andere teamsporters dat in de IISPA traint en een groep ouders van topsporters. Maar ze vonden vond ook gehoor bij de populaire band Only Seven Left.

Wyomi heeft een goed contact met de bandleden sinds ze in één van de videoclips van de band figureerde. Only Seven Left heeft onmiddellijk zijn medewerking toegezegd aan de Serious Request dag in de IISPA. De band gaat een mini akoestisch concert geven in de turnhal. Entreegeld gaat naar het goede doel. Ze stellen gesigneerde fanartikelen beschikbaar en spulletjes uit hun videoclip voor verkoop en doen mee aan een meet and greet met fans. De band neemt die dag ook een speciale Serious Request clip op. Tegen betaling kunnen fans daarin een rol krijgen. De clip komt vanaf de start van Serious Request op Youtube, Facebook en andere Social media.

Bedrijven, instellingen en organisaties kunnen onder meer bijdragen door het aantal ‘likes’ te sponsoren, en(of) met naam en logo gezien te worden in de speciale clip. Op de 16e december is er in de IISPA ook een clinic van toptrainer Kelly Koets uit Heerenveen, die de entreegelden af staat aan het goede doel.
Ook gaat er dan een grote veiling van start. Bekende sporters als de Olympische held Epke Zonderland staan eigendommen af voor de veiling, Wyomi Masela veilt een clinic voor turnverenigingen van haarzelf en deelname in de Serious Request videoclip van Only Seven Left komt onder de hamer. Voor de veilingen wordt een speciale website gemaakt. Deze is binnenkort online.

Volg de berichtgeving in de media. Dat alles bij elkaar is nog het begin. Want Wyomi en Leonie zijn nog druk in overleg met gelijkgestemden om nog veel meer acties te houden in de periode tussen 16 en 24 december. En dan moet de opbrengst van het hele spektakel natuurlijk naar Enschede. De initiatiefnemers zijn van plan de drie DJ´s Giel Beelen, Gerard Ekdom en de uit Almelo afkomstige Michiel Veenstra voor sluiting van het evenement met een dikke cheque te verrassen.

Wil je ook meehelpen? Meld je aan bij Wyomi via: info@wyomimasela.nl
Meer informatie:
www.facebook.com/SportersAlmeloVoorSeriousRequest2012
www.wyomimasela.nl
www.onlysevenleft.nl

 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina