Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-11-2012  

Schoolvoetbalkampioenen genieten van eerbetoon

 

ALMELO - In een vol stadion worden toegejuicht, het is niet veel (basis)scholieren gegeven. Zo wel de winnaars van de schoolvoetbalkampioenschappen die in mei dit jaar plaatsvonden op de velden van PH en ON. Teams van de Almelose basisscholen streden om de felbegeerde bekers. De climax van deze kampioenschappen was op de laatste woensdagmiddag van mei. Na een prima en sportief verlopen strijd toonden de meisjes van de Sint Radboudschool (groep 5/6) en De Compaan (groep 7/8) en de jongens van De Bonkelaar (beide categorieën) zich de besten van allemaal.
Vol trots ontvingen de aanvoerders de bijbehorende beker uit handen van Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma. Onderdeel van de prijs was een wedstrijdbezoek en bijbehorende huldiging in het Polman Stadion. Dit heuglijke feit vond plaats in de rust van de wedstrijd Heracles Almelo – Roda JC. Ruim op tijd waren de kinderen en begeleiding aanwezig en konden zij na de uitleg plaatsnemen op de voor hen gereserveerde plekken. Voorzien van zojuist gekregen Heracles Almelo sjaal keken ze hier naar de wedstrijd tegen Roda JC. Kort voor de rust verlieten zij het stadion om via de hoofdingang en de catacomben een grootse entree te maken.
Voor eventjes was het stadion het domein van de schoolvoetbalkampioenen. Zij genoten zichtbaar van het eerbetoon en konden geen genoeg krijgen van de positieve reacties die vanaf de tribunes op hen neer daalden.

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina